11:00

Skeppshults BK

Referat: Reftele GoIF - Skeppshults BK

Årets första match stod för dörren, en helt fantastisk februari lördag på plasta åkern i Gislaved, solsken inte ett knott i sikte och kaffe i termosen, ja förutsättningarna va fina för en fin förmiddags underhållning.

Skeppshult BK stog som motstånd i Toyota Cup för dagen, och för er som vet så är det vägen ut till Europa!

DieBlåe ställde upp enligt följande
Wisen
Benji Ivar Sega Lappa
Ricky
Müller Dyeson (ingen gör de som en Dyson)
Ibra Goman Hammer

Avb Fixan, Anthony , Juhlén, Isac och Rune.

RGoif tar tag i matchen från start till slut, inom loppet av 25 minuter har vi skapat mängder med lägen, många fina kombinationer, vändningar, överlapp ja allt du vill se på en fotbollsplan en och annan överstegare och ja nått misslyckat tunnelförsök, samt 3-0 på resultat tavlan, första 30 av första är grymt bra, sen går vi ner lite efter 4-0 målet men det blir lätt så, 4-0 i paus med tre olika målskyttar kul att se!

I paus gör vi 3-4 byten och rullar på truppen,

I andra halvlek börjar vi lite stabbigt innan vi slår på stora trumman igen och börjar skapa chans efter chans sista 20 minuterna, ja Skeppshults målvakt hade och göra och han storspelade i andra halvlek, ena fina räddningen efter den andra, men det stoppade inte den blå familjen, har DieBlåe bestämt sig så går det på ett sätt, 5-0 och 6-0 kom och det blev slutresultatet i matchen.

-"Valle efter matchen
Ja, man får väl vara nöjd med denna genomköraren, många fina kombinationer, bra rull och bra variation i spelet, så vi vill spela fotboll, vi kanske gick lite väl mycket framåt i första halvlek och skulle kanske andats lite mer med boll, men men det va underhållande att kolla på, överlag är jag nöjd!
Riktigt kul att se att alla lyssnar och tar till sig det man vill förmedla fram som tränare, nu bygger vi vidare och sikta på nästa genomkörare nästa helg borta mot Rydaholm.